• Etusivu
  • Remontti

Hallitse valoa ja varjoa tyylikkäästi

Hanki visor kaihtimet taloyhtiön parveke- ja terassilasituksiin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Julkaistu 18.10.2018Päivitetty 17.04.2023
20234_81396.jpg

Säädettävät kaihtimet parvekkeella auttavat hallitsemaan vaivattomasti valoja ja varjoja ympäri vuoden.

Lasitettu parveke tai terassi on usein kesäisin erittäin kuuma. Kaihtimien avulla sekä parveke että asunnon sisätilat pysyvät viileämpinä. Kaihtimet tuovat näkösuojaa ja asuinmukavuutta lasitetuille parvekkeille ja terasseille. Nykyaikaiset kaihtimet eivät ainoastaan toimi näkö- tai häikäisysuojina, vaan ovat myös tyylikäs sisustuselementti.

Visor Kaihtimet ovat tyylikkäät ja käytännölliset

Kauniit ja käytännölliset kaihtimet on suunniteltu yhteensopiviksi Lumon Lasitusten kanssa. Kankaiset Visor Kaihtimet viilentävät parvekkeen tyylikkäästi sekä huomattavasti tehokkaammin kuin perinteiset parvekeverhot. Parvekekaihtimilla teet lasitetusta parvekkeesta entistä viihtyisämmän, eikä auringonpaiste tuota ongelmaa. Kaksisuuntainen käyttömekanismi antaa vapauden hallita valon määrää parvekkeella. Säädät kaihtimia kätevästi ylhäältä ja alhaalta.

Kankaan taustapuolen ohut helmiäiskalvo heijastaa auringonsäteilyn tehokkaasti pois ja suojaa kotia liialta kuumuudelta. Kaihtimissa ei ole lainkaan roikkuvia naruja, mikä tekee niistä turvalliset ja helpot käyttää. Kaihtimen vekkikangas palautuu takaisin muotoonsa, vaikka sitä rypistää käsillä. Visor Kaihtimet voidaan asentaa niin parveke-, terassi-, kaide- kuin kattolaseihin. Visor kaihtimilla pimennät huoneen, estät lämpötilan nousua sisätiloissa ja luot näkösuojaa.

Info

Info

Parvekekaihtimien tuomia etuja taloyhtiölle:

  • Siisti yleisilme nostaa taloyhtiön arvoa
  • Viilentää parvekkeet, jolloin myös huoneistojen sisätilat pysyvät viileämpinä
  • Tarjoaa haluttua näkösuojaa parvekkeille
  • Parvekekaihtimet asennetaan ilman reikien poraamista - lasitusvalmistajan takuu säilyy
  • Kaihtimet on helppo puhdistaa ja kiinnittää, kangas on vesipestävä ja kestää rypistämistä palautuen takaisin muotoonsa.

Visor tarjoaa taloyhtiöille myös mahdollisuutta hankkia parvekekaihtimet kustannustehokkaasti yhteishankintana. Kaihtimet valmistetaan konserniimme kuuluvan Suomen Visor Oy:n tehtaalla Kempeleessä.

Tutustu parvekekaihtimien värivaihtoehtoihin tästä

Visor Kaihtimet ovat helppokäyttöiset ja helppohoitoiset sekä parvekkeilla että terasseilla.
Visor Kaihtimet ovat helppokäyttöiset ja helppohoitoiset sekä parvekkeilla että terasseilla.

Kestävät ja pestävät kaihtimet

Visor parvekekaihtimet valmistetaan kestävästä ja vesipestävästä polyesterikankaasta. Kaihtimia voi säätää portaattomasti mihin kohtaan lasia tahansa. Jokaiseen lasiin asennetaan oma kaihtimensa, jolloin kaihtimet eivät estä lasituksen normaalia käyttöä. Kaihdin kiinnitetään lasiin patentoidulla pikakiinnikkeellä ylä- ja alareunastaan, jolloin se pysyy tukevasti paikoillaan laseja liikuteltaessa.

Kaihdinta voi liikuttaa alhaalta ylös tai ylhäältä alaspäin.
Kaihdinta voi liikuttaa alhaalta ylös tai ylhäältä alaspäin.

Monenkirjavat näkö- ja aurinkosuojaviritykset saavat taloyhtiön ilmeen näyttämään ikävältä, joten yhtenevien kaihtimien hankinta on suositeltavaa. Näin taloyhtiön julkisivu pysyy siistinä. Kaihtimien yhteishankinta ja asennus säästää myös huomattavasti kustannuksia, verraten tilanteeseen, että jokainen asukas ostaisi omat kaihtimensa erikseen.

Onko teillä jo lasitus? Kaihtimet voi tilata myös jälkikäteen, jätä yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Lumon Suomi Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20101_19988.jpg
Uusi ilme Lumonin laseilla
Taloyhtiön hallitus vastaa kiinteistön kunnossapysymisestäTaloyhtiön hallituksen keskeinen tehtävä on pitää huolta kiinteistön kunnosta ja sen arvon säilymisestä. Vastuunsa ymmärtävä hallituksen jäsen tarkkailee rakennuksen kuntoa ja ryhtyy vian havaittuaan toimenpiteisiin. Jos hallitus ei ole huomannut vaikkapa parvekkeiden maalipintojen huonoa kuntoa, voi asukas esittää siitä kysymyksen hallitukselle. Jos hallitus ei tämän jälkeen ryhdy toimenpiteisiin asian tutkimiseksi ja korjaamiseksi, jää vastuu lisävahinkojen synnystä hallituksen jäsenille.
20103_20872.jpg
Lumon lasiterassi
Lasikuistit, porstuat ja verannat ovat kuuluneet perinteiseen, suomalaiseen talonrakentamiseen. Vuosien saatossa ovat talojen ilme ja rakennusmateriaalit muuttuneet ja lasikuistit pelargonioineen ovat päässeet unohtumaan. Energiansäästötavoitteet, rakennusten kalliit neliöhinnat ja luontoarvojen korostuminen ovat nostaneet nykyajan lasikuistit uuteen kukoistukseen.
20225_78291.jpg
Auringonsuojaverhot parvekkeelle
Lasitettu parveke laajentaa asuintilaa lähemmäksi luontoa. Kun parveke on lasitettu, huomaa usein istuvansa siellä säätilasta ja vuodenajasta riippumatta. Vaikka olohuonekin olisi viihtyisä ja kauniisti sisustettu, parveke vetää kuitenkin puoleensa.Auringonsuojaverhot antavat keinon pitää olosuhteet aina miellyttävinä. Lumonin lasituksiin on saatavissa integroituvat aurinkosuojaverhot, jotka suojaavat niin paahtavalta auringon lämmöltä kuin ohikulkijoiden katseilta.Auringonsuojaverhot kannattaa hankkia kerralla koko taloyhtiön parvekelaseihin ja ne ovat kätevä laitattaa myös vaikkapa parvekelasien huollon yhteydessä. Näin taloyhtiö saa ne mittojen mukaan tehtynä ja valmiiksi ammattilaisen paikoilleen asentamana.
20236_82145.jpg
Voiko osakkaita palkita siivoamisesta?
Voiko taloyhtiö jollain tavalla rahallisesti palkita niitä osakkeenomistajia, jotka siivoavat taloyhtiön rappukäytäviä? Kyse on pienen taloyhtiön osakkaista, joista muutamat säännöllisesti talkoohengessä osallistuvat yhteisten tilojen siivoamiseen. Taloyhtiö ei käytä siivousfirmaa.
201710_50485.jpg
Älykäs vedenmittausjärjestelmä alentaa vedenkulutusta
Verton huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä on markkinoiden älykkäin ja elinkaarikustannuksiltaan edullisin. Se on kehitetty käyttäjiään ajatellen – työ, jonka onnistumisen allekirjoittavat kiinteistösijoittajat, isännöitsijät, suunnittelijat, urakoitsijat ja asukkaat. Tutustu heidän kokemuksiinsa, ennen kuin teet oman päätöksesi.
20236_82145.jpg
Voiko hallituksen jäsen tehdä yksin taloyhtiötä velvoittavia sopimuksia?
Taloyhtiön hallituksen jäsenistä kaksi kolmesta sopi suullisesti, että toiselle heistä maksetaan palkkaa ympäristön hoitamisesta ja siivouksesta. Onko sopimus pätevä?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton